Zekeriya Öz, Instagram'da 7 milyonluk Bugatti ile ortaya çıktı

Zekeriya Öz, Instagram'da 7 milyonluk Bugatti ile ortaya çıktı

Eski Savcı Zekeriya Öz, kaçtığı Almanya'da 7 milyon liralık Bugatti Veyron otomobille çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. 17 Aralık yargı darbesinin organizatörü olmakla suçlanan Zekeriya Öz, fotoğrafı daha sonra kaldırdı.

Kaçak Savcı Zekeriya Öz, sığındığı Almanya'da dünyanın en pahalı otomobillerinden birini beğendi.

Hakkında yakalama kararı olan Zekeriya Öz, 7 milyon liralık Bugatti Veyron araçla fotoğraf paylaşıp instagram hesabında paylaştı.

Eski savcı Zekeriya Öz, Instagram'da ortaya çıktı. 17-25 aralık soruşturmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı olan ve yurtdışına kaçan Zekeriya Öz, Instagram hesabından fotoğraf paylaştı.

15-10/15/zek_8759.jpg

Fotoğrafı kaldırdı

Fiyatı yaklaşık 7 milyon lira olan Bugatti Veyron marka bir araç önünde çektiği fotoğrafını paylaşan Öz'ün fotoğrafı kısa sürede beğeni topladı ve çok sayıda yorum yapıldı. Zek, fotoğrafı daha sonra kaldırdı.

Haklarında yakalama kararı çıkartılan 17-25 Aralık savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara, Ermenistan üzerinden Gürcistan'a kaçmış, ardından Almanya'ya geçmişlerdi. ve Kara, Gürcistan'dan Ermenistan'a geçerken güvenlik kameralarına takıldı. Aynı renk tişört giyen ikili, tanınmamak için de şapka taktı. İki eski savcının koyu renk pantolon, mavi tişört ve şapkadan oluşan tek tip kıyafetleri, kaçış için önceden hazırlık yapıldığını gözler önüne sermişti. 

Firar eden iki eski savcının rahat tavırları da dikkat çekti. İşte o görüntüler:


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN