Zeljko Obradovic oyuncularını rehavete karşı uyardı

Zeljko Obradovic oyuncularını rehavete karşı uyardı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Odeabank karşısında serinin 2-0 olmasının her şeyin bittiği anlamına gelmediğini söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisi ikinci maçında Ülker Sports Arena'da Galatasaray Odeabank'ı 80-55 yenerek seriyi 2-0 yapan Fenerbahçe'de Başantrenör Zeljko Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "48 saatte bir maç oynuyorsunuz o yüzden konsantrasyon çok önemli. Bugün Galatasaray maça çok iyi başladı. Çok iyi atış yapan bir takım ve buna izin verirseniz ilk çeyrekteki gibi bir sonuç olur. Bunu uyum sağlayarak savunmamızı daha agresif hale getirdik ve ikinci yarının devamını bu şekilde oynadık. 2-0 için oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum yanımızda olmaları çok önemli" şeklinde konuştu.

16-05/27/resimid_3240202-1464381404

Sahada oyuncularının iletişiminin de çok iyi olduğunu dile getiren Obradovic, "Serinin 2-0 olması her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Pazar gününe hazırlanmamız lazım. Play-off'ta belirleyici şeyler, konsantrasyon ve istekli olmaktır" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN