Zer Kartal 90 ay faizsiz

Zer Kartal 90 ay faizsiz

Kentsel dönüşüm kapsamında Kartal’da 60 milyon liralık yatırımla Zer Kartal projesi hayata geçirilecek. Yüzde 30 peşin ödemelerde 90 ay vade farksız satış imkanı sunulan projede, su tesisatından pencerelere kadar 10 yıl garanti veriliyor.

Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım ortaklığında kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilecek Zer Kartal konut projesi görücüye çıktı. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda 60 milyon TL yatırımla yükselecek projede daireler 338 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluştuğu Zer Kartal’da yüzde 30 peşin ödemelerde banka kredisiz 90 ay vade farksız satış imkanı sunuluyor. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 380 konuttan oluşan projenin anahtar tesliminin 2020 yılında yapılacağını söyledi. Zer Kartal’da metrekare fiyatının 4 bin 900 TL olduğu bilgisini veren Ceylan “Şu ana kadar Zer Kartal’a gelen talep yüzde 21 oranında “ dedi. Zer Kartal’da amfi tiyatro ve gözlem evlerine de yer vereceklerini belirten Ceylan, amaçlarının komşuluk kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu, tüm konutlarında lambadan su tesisatına, pencereden kapılara kadar her şey için 10 yıl garanti verdiklerini kaydetti. Ceylan, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında toplam 3 bin 500 konut inşa ettiklerini dile getirerek “2017’de başladığımız bu konutları 2020’ye kadar tamamlayacağız. Bu evlerin yatırım tutarı ise 2 milyar TL. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum: Biz insanlara daire verdikten sonra onları terk etmiyor, her birini dost olarak görüyoruz” diye konuştu. Artuklu Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen de projenin Türkiye ekonomisine ve vatandaşların yaşam kalitesine katkı sağlayacağını ifade etti. Zer Kartal’ın kentsel dönüşüm kapsamında üstlenilen bir proje olduğuna dikkati çeken Kösen “Özellikle İstanbul’un en büyük sorunlarından olan çarpık kentleşme ile mücadele konusunda atılmış çok önemli bir adımdır” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN