109 yaşında koronayı yenmişti, hayata tutunamadı

109 yaşında koronayı yenmişti, hayata tutunamadı

Bursa'da koronavirüsü yenerek hastaneden taburcu edilen 109 yaşındaki Penbe Peker hayatını kaybetti.

Bursa’nın en yaşlı insanı olarak tanınan ve son olarak koronavirüs tedavisi gördükten sonra hastaneden taburcu olan Penbe Peker, bugün yaşamını yitirdi.

Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Sölöz mahallesindeki evinde vefat eden Penbe Peker’in yarın son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.  

KORONAVİRÜSÜ YENMİŞTİ

Eski Orhangazi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Turgay Peker’in babaannesi olan ve yakalandığı koronavirüsü yenerek hastaneden taburcu olan Penbe Peker, evinde hayatını kaybetti. Bursa bölgesinin kayıtlı en yaşlı kişisi olan 109 yaşında olan ve 4 çocuk, 22 torun sahibi olan Penbe Peker, koronavirüs tedavisinden sonra test sonuçlarının negatif çıkmasından sonra hastaneden taburcu edilmişti.

Penbe Peker, bugün öğlenden sonra Sölöz’deki evinde hayatını kaybetti. Penbe Peker’in yarın Sölöz’de son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN