3 milletvekilinin istifası sonrası CHP'den ilk açıklama

3 milletvekilinin istifası sonrası CHP'den ilk açıklama

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel 3 milletvekilinin partiden istifa etmesini değerlendirdi: Bir başka oluşuma katılmak için yapılan kişisel tercihler, düne kadar görev yapılan, üyesi olunan siyasi partiye ve onun mücadelesine zarar vermeye çalışan ifadeleri üzülerek takip ettik. Bir bakanın istifasını alt yazıda vermeyen kanalların vekillerin istifasını nasıl canlı verdiğini gördük ve not aldık.

CHP'li 3 milletvekilinin partiden istifa etmesinin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel açıklamalarda bulundu.

CHP yönetimi ve politikalarını eleştiren İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel partilerinden istifa etti.

"CHP'NİN ÇİZGİSİNDE DEĞİŞİKLİK OLMAMIŞTIR"

İstifaların ardından açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Gelinen bu noktada bizler CHP'lilerin memnuniyet duymadıklarını hissediyoruz. Çok açık olarak söylemek gerekirse CHP Kuvayi Milliye'den kökünü alan, milli mücadelenin kuruluşu, kurtuluşun partisidir. O günden bugüne çizgisinde herhangi bir değişiklik olmamıştır. Bir başka oluşuma katılmak için yapılan kişisel tercihler, düne kadar görev yapılan, üyesi olunan siyasi partiye ve onun mücadelesine zarar vermeye çalışan ifadeleri üzülerek takip ettik" dedi.

Özel, medyaya da şu tepkiyi gösterdi: "Bugün yaşananların saray tarafından nasıl takip edildiğini görüyoruz. Bir bakanın istifasını alt yazıda vermeyen kanalların vekillerin istifasını nasıl canlı verdiğini gördük ve not aldık."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN