31 Mart Gölbaşı seçim sonuçları | 2019 Gölbaşı MHP İYİ Parti oy oranları

31 Mart Gölbaşı seçim sonuçları | 2019 Gölbaşı MHP İYİ Parti oy oranları

31 Mart Gölbaşı seçim sonuçları merak ediliyor. MHP ve İYİ Parti, 31 Mart'ta Gölbaşı belediye başkanlığı için yarıştı. Mevcut Başkan Fatih Duruay'ın aday gösterilmediği Gölbaşı'nda AK Parti Cumhur İttifakı ortağının adayı Ramazan Şimşek'i destekledi . İYİ Parti adayı Mahmut Aksoy'u aynı şekilde millet ittifakı ortağı CHP destekledi. 31 Mart Gölbaşı seçim sonuçları, Gölbaşı'nda MHP İYİ Parti oy oranları, yerel seçimlere dair son dakika haberleri an be an güncellenen sayfamız Karar.com seçim 2019 sayfasında.

Gölbaşı seçim sonuçları 2019'da hangi parti önde. 31 Mart'ta Gölbaşı'nda MHP Ramazan Şimşek, İYİ Parti ise Mahmut Aksoy ile seçime girdi. Karar.com seçim 2019 sayfasında Gölbaşı oy oranlarını dakika dakika haritalara yansıtıyoruz. Cumhur İttifakı ortak adayı MHP'li Ramazan Şimşek mi Millet İttifakı adayı İYİ Partili Mahmut Aksyoy mu önde? Türkiye en kritik seçimlerinden birisi için sandık başına gitti. Yurt genelinde yoğun katılımın olduğu seçimler sonucunda belediyeler 5 yıllık belediye başkan adaylarını seçmiş olacak.Yerel seçimlerde sonuçlarının en çok merak edilen ilçelerinden birisi olan Gölbaşı'nda AK Parti ve CHP aday çıkarmadı. Gölbaşı MHP İYİ Parti oy oranları, 31 Mart Gölbaşı seçim sonuçları anlılk verilerle güncellenen Karar.com'da.

Gölbaşı seçim sonuçlarını ve oy oranlarını bu bağlantıdan takip edebilirsizniz. Son dakika seçim haberleri...

19-03/31/golbasi.png
24 Haziran genel seçimlerinde Gölbaşı'nda AK Parti yüzde 39.8, CHP yüzde 19.7, MHP yüzde 18.6, İYİ Parti yüzde 12.8, HDP yüzde 6.5 oranında oy aldı

MHP GÖLBAŞI ADAYI RAMAZAN ŞİMŞEK KİMDİR?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak MHP, Ankara Gölbaşı İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Ankara Gölbaşı İlçesi Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek kimdir?

Belediye başkan adayı Şimşek, 1968 yılında Ankara İli, Gölbaşı İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı.

19-03/31/ramazan-simsek.png:
MHP'nin Gölbaşı adayı Ramazan Şimşek, 31 Mart yerel seçimleri için oyunu erken saatlerde kullandı

2005 yılında siyasete atılan Ramazan Şimşek, 2005-2008 yılları arasında AK Parti Gölbaşı İlçe Sekreterliği görevini yürütmeye başladı. 2008-2011 yılları arasında ilçe başkanlığı görevinde bulundu. 2014 yılında AK Parti'den istifa ederek MHP'den üye oldu. 30 Mart 2014 seçimlerinde Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi seçildi. Ramazan Şimşek, evli ve bir çocuk babasıdır.

19-03/31/mahmut-aksyor.jpg
CHP, aday çıkarmadığı Gölbaşı'nda İYİ Parti adayını destekledi

İYİ PARTİ MAHMUT AKSOY: HAYALİ PROJELER SATMIYORUZ

MHP'nin Ramazan Şimşek'i Cumhur İttifakı adayı gösterdiği Gölbaşı'nda, Millet İttifakı adına da Mahmut Aksoy seçime girdi. Mahmut Aksoy'a CHP seçmeni de Gölbaşı'nda oy verdi.

Millet İttifakı ve İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, hayali projeler vadetmediklerini, kalkınan bir Gölbaşı inşa etmek istediklerini belirtti.

Hükümet Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan Aksoy, Örencik Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Projelerini vatandaşla paylaşan Aksoy, "Projelerimizin hepsi gerçekleştirebileceğimiz projeler. Bizim hayali, uçuk kaçık, havada kalan projelerimiz yok. Hayali projeler vadetmiyoruz, yapabileceklerimizi söylüyoruz. Gölbaşı'nda üretime öncelik vereceğiz. İsrafın önüne geçeceğiz. Gölbaşılı'nın hakkını savunacak kimseye haksızlık etmeyeceğiz. Bize projeleri ile gelenler de oluyor. Bunları da değerlendireceğiz. Kalkınan bir Gölbaşı inşa etmeye geliyoruz." dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖZHASEKİ OYUNU KULLANDI

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki eşi Neşe Özhaseki ve kızı Zeynep Özhaseki Yurt ve damadı Mehmet Salih Yurt ile Yenimahalle ilçesindeki Sofuoğlu İlkokulu'na geldi. 

Kayıtlı olduğu 1031 numaralı sandığa giden Özhaseki, "hayırlı olsun" diyerek oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Özhaseki, bugün ülke için güzel bir gün olacağını söyledi.

19-03/31/20190331_2_35740926_43150867.jpg

'SEÇMENİN İRADESİ EN BÜYÜK İRADEDİR'

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, oyunu Çukurambar semtindeki Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesinde "Cumhuriyet katı" olarak adlandırılan 2. kattaki 4297 nolu sandıkta kullandı. 

Oy kullanacağı okula eşi Nursen ve kızı Armağan ile gelen Yavaş, kontrol için nüfus cüzdanlarını görevlilere verdi. Yavaş ailesi, yapılan kontrolün ardından oylarını kullandı. 

19-03/31/20190331_2_35741260_43151853.jpg

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Mansur Yavaş, sonucun Ankaralı hemşehrilerine hayır getirmesini diledi. 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN