31 Mart Kahramankazan seçim sonuçları 2019: Yerel seçim Kahramankazan oy oranları

31 Mart Kahramankazan seçim sonuçları 2019: Yerel seçim Kahramankazan oy oranları

Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandığa gitti. 31 Mart Kahramankazan seçim sonuçları, Kahramankazan'da AK Parti İYİ Parti adaylarının aldığı oy oranları anlık verilerle güncellenen sayfamız Karar.com seçim 2019'da. Seçimin en kritik noktalarından birisi olan Kahramankazan'da AK Parti Serhat Oğuz, İYİ Parti ise Fazıl Köremezli ile seçime girdi. Şüphesiz ki seçimin en çok merak edilen noktalarından birisi Ankara. Cumhur İttifakı Millet İttifakı seçim sonuçları, Kahramankazan'da Serhat Oğuz - Fazıl Köremezli oy oranları, yerel seçimlere dair son dakika gelişmeleri haberimizde.

2019 Kahramankazan seçim sonuçları merak ediliyor. Türkiye, belediye başkanı seçimleri için 31 Mart'ta sandığa gitti. Kahramankazan'da AK Parti adayı Serhat Oğuz'u MHP seçmeni de destekledi. CHP'nin aday göstermediği Kahramankazan'da İYİ Parti adayı Fazıl Köremezli'ye oy verdi. Türkiye'nin birçok il ve iliçesinde kurulan cumhur ittifakı ile millet ittifakı çatısı altında, ortak adaylar çıkartıldı. Gözlerin çevrildiği Ankara seçim sonuçları anlık olarak sayfamızda yer alacak. Aynı zamanda Kahramankazan seçim sonuçları, parti ve adayların aldığı oy oranları anlık verilerle güncellenen sayfamız Karar.com'da.

KAHRAMANKAZAN SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

MHP ve CHP Kahramankazan'da aday göstermedi. AK Parti'nin Serhat Oğuz'u aday gösterdiği Kahramankazan'da seçim sonuçları, partilerin aldığı oy oranları anlık olarak haberimizde. Cumhur İttifakı ortak adayı olan Serhat Oğuz mu yoksa Millet İttifakı adayı olan İYİ Parili Fazlı Köremezli mi önde? Anlık olarak yukarıdaki bağlantıdan sonuçlara ulaşabilirsiniz.

19-03/31/kahramankazan.png

24 Haziran seçimlerinde Kahramankazan'da AK Parti yüzde 54.9, MHP yüzde 19.4, İYİ Parti yüzde 11.9, CHP yüzde 9.5, HDP yüzde 2.5 oranında oy aldı. 

AK PARTİ ADAYI SERHAT OĞUZ KİMDİR?

Serhat Oğuz, 1976 yılında Ankara-Kahramankazan’da dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü 1998 yılında bitirdi.

1998’de Hatay’a Öğretmen olarak atanan Oğuz, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Edebiyatı Anabilim Dalında Yüksek Lisansını yaptı. 1999 yılından beri, Kahramankazan’da görev yapmaktadır.

19-03/31/serhat-oguz.jpg

Askerliğini, 2002-2003 yılları arasında Jandarma Genel Komutanlığında Yedek Subay olarak tamamladı. Askerlik dönüşü, Kahramankazan’daki pek çok okulda görev yapan Oğuz, 2013-2014 yılları arasında da Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

2014’te Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesine Okul Müdürü olarak atanan Oğuz, 2016’dan beri Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak çalıştı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı olabilmek için görevinden ayrıldı. Serhat Oğuz, İlim Yayma Cemiyetinin Kahramankazan Şubesini kurdu, 16 Ocak 2017 tarihine kadar da Kurucu Şube Başkanı olarak görev yapan Oğuz,halen yönetim kurulu üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Serhat Oğuz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Ankara Kahramankazan Belediye Başkan adayıdır.

19-03/31/fazil-koremezli.jpg

İYİ PARTİ KAHRAMANKAZAN ADAYI FAZIL KÖREMEZLİ

İYİ Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı olan Fazıl Köremezli oldu. CHP 31 Mart yerel seçimlerinde aday göstermediği Kahramankazan'da İYİ Partili adayı destekledi. 

1976 doğumlu olup , İlk ve orta öğretimini Kazan Kayı İlköğretim Okulunda, lise öğretimini Kazan Çok programlı lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini 1999 yılında, Beyşehir Meslek Yüksek okulu İşletmecilik bölümü ve 2001 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olarak tamamladı.

Ahmet Yesevi Üniversitesinde Yerel Yönetimler Alanında Yüksek Lisans yaptı. 1997-1999 yıllarında Ülkü Ocakları Üniversite Okul Başkanlığı, 2009-2013 yılları arasında Türk Büro Sen’de Temsilcilik görevi yaptı. 2014 yılında MHP'den Kazan Belediye Başkan adayı oldu. 2015-2016 yıllarında MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığı, 2017 yılında İyi Parti Kahramankazan Kurucu İlçe Başkanı oldu.

Askerlik görevini 2002 yılında Tekirdağ Çorlu’da 289 K.D. olarak tamamladı.
Memuriyet hayatına 2000 yılında Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığında başladı. Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Kazan Malmüdürlüğünde ve Kazan Vergi Dairesi Müdürlüğünde Gelir uzmanı olarak görev yaptı. Aynı zamanda ticari faaliyette bulundu ve halen ticari faaliyetine devam etmektedir.

ANKETLERDE MANSUR YAVAŞ ÖNDE

Peki Anketler 2019 Ankara seçim sonucu için ne diyor. Gezici Araştırma'nın anketine göre Cumhur İttifakı’nın desteklediği AK Partili Mehmet Özhaseki'nin, Mansur Yavaş'tan az bir farkla geride.

Kararsızların eşit şekilde dağılımının ardından Mansur Yavaş yüzde 49.8 oy alırken rakibi Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Özhaseki yüzde 47.7'de kalıyor. 

Diğer anket sonuçlarında da Mansur Yavaş'ın Mahmet Özhaseki'ye üstünlüğü dikkat çekiyor. İşte 31 Mart Ankara yerel seçim anket sonuçları:

19-03/26/ankara-anket.png

Gezici Araştırma Mansur Yavaş yüzde 49.8 Mehmet Özhaseki yüzde 47.7 

ORC Araştırma Mansur Yavaş yüze 41.9, Mehmet Özhaseki yüzde 36.8,

Piar Araştırma Mansur Yavaş yüzde 41.7, Mehmet Özhaseki yüzde 35.8,

SAROS Araştırma Mansur Yavaş yüzde 46.2 Mehmet Özhaseki yüzde 37.9,

PollMark Araştırma yüzde 42.1 Mehmet Özhaseki yüzde 32,

AREA Araştırma yüzde Mansur Yavaş 51.2 Mehmet Haseki yüzde 45.5

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN