5 gün boyunca odaya kilitlediği eşini zincirle dövüp, tırnaklarını kerpetenle çekti!

5 gün boyunca odaya kilitlediği eşini zincirle dövüp, tırnaklarını kerpetenle çekti!

Türkiye bugün yeni güne yine kan donduran bir kadına şiddet olayıyla başladı. Şanlıurfa'da Suriye uyruklu İ.A., 5 gün boyunca odaya kilitlediği eşine işkence yaptı. Zincirle dövülen ve tırnakları çekilen kadın komşularının ihbarıyla kurtarıldı.

Kan donduran olay Şanlıurfa'da yaşandı. Suriye'deki iç savaşın ardından Türkiye'ye gelen İ.A., dini nikahlı eşi M.N. ve 3 çocuğu ile Şanlıurfa'da yaşamaya başladı.

ZİNCİRLE DÖVÜP, KERPETENLE TIRNAKLARINI ÇEKTİ

İ.A., iddiaya göre bir süre önce oturdukları apartman dairesinin bir odasına kilitlediği eşini, 5 gün boyunca zincirle döverek, kerpetenle tırnaklarını çekti.

aw133253-09.jpg

3 çocuk annesi kadının çığlıklarını duyan komşularının ihbarıyla eve gelen polis, çilingir yardımıyla girdikleri evde, M.N.'yi yarı çıplak halde ve kanlar içerisinde buldu.

dini-nikahli-esini-zincirle-dovup-tirnaklarini-cekerek-iskence-yapti-5821-dhaphoto3.jpg

KAFATASINDA KIRIKLAR VAR

Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadının, kafatasında kırıklar ve vücudunda ezikler tespit edildi.

untitled-1.jpg

Polise verdiği ifadede, 3 çocuğunun bulunduğunu söyleyen kadın, yoğun bakımda tedaviye alındı.

GİZLENDİĞİ BAĞ EVİNDE YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaralı kadının ifadesinin ardından, İ.A.'yı gizlendiği bağ evinde yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN