AB Bakanı Çelik Almanya ile ilgili: Bu ağır bir krizdir

AB Bakanı Çelik Almanya ile ilgili: Bu ağır bir krizdir

Bakan Ömer Çelik, Almanya ile yaşanan krizle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, Bu ağır bir krizdir. Bundan vazgeçmeleri gerekir. Yaptıkları bir 'hayır' kampanyasıyla tam tersi oldu. ‘Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin cumhurbaşkanıdır’ diyerek vatandaşlarımızın motive olduğunu görüyoruz" dedi.

Almanya kriziyle ilgili açıklamalrda bulunan AB Bakanı Ömer Çelik, "Sigorta şirketlerine baskı yapılıyor salonların sigortalarının yenilenmemesi için, 20 yıldır işletilen salonlar kapatılıyor. Bunları kayda geçirdiğimizi muhattabıma söyledim. Bu federal hükümetin sistematik bir engellemesidir. Bu ağır bir krizdir. Bundan vazgeçmeleri gerekir. Yaptıkları bir 'hayır' kampanyasıyla tam tersi oldu. ‘Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin cumhurbaşkanıdır’ diyerek vatandaşlarımızın motive olduğunu görüyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN