ABD seçimlerinde Erdoğan'a da oy çıktı!

ABD seçimlerinde Erdoğan'a da oy çıktı!

ABD'de başkanlık seçimlerinde bir seçmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdi. Clinton ve Trump'la birlikte toplam 4 adayın yer aldığı oy pusulasına Erdoğan'ın da adını yazan seçmen bunu sosyal medyada paylaştı.

ABD'de 45'inci başkanı belirleyecek seçimlerde oy kullanma işlemleri sürüor. Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın mı yoksa Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump'ın mı başkan olacağı sabah saatlerinde belli olacak.

ABD'li bir seçmenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sembolik olarak oy atması ise seçimlerin Türkiye'deki yansımaları arasında sosyal medayada en çok konuşulan konu oldu. Bir seçCumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismini, Clinton ve Trump'la birlikte toplam 4 adayın yer aldığı oy pusulasına ekledi. Oyunu kullanmadan önce pusulanın fotoğrafını çeken seçmen, görüntüyü sosyal medyada paylaştı. 

16-11/08/ekran-resmi-2016-11-08-222414.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN