ABD ve Rusya temsilcilerinden samimi görüntü

ABD ve Rusya temsilcilerinden samimi görüntü

Suriye'nin Duma kentinde kimyasal silah saldırısı yapıldığına dair iddialar nedeniyle ABD ile Rusya ilişkilerinin gerildiği dönemde, Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya ile ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley'in samimi görüntüleri şaşırttı.

Suriye'de yapıldığı iddia edilen kimyasal saldırıya ilişkin kararların salı günü veto edildiği BMGK oturumundan önce Rusya’nın BM Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya ile ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley'in selamlaşırken yanağından öpüp tokalaştığı görüldü. ABD ile Rusya ilişkilerinin çok gergin olduğu bir dönemde, iki diplomat arasında samimi bir havanın etkin olduğu gözlendi.

'ABD İLE RUSYA ASLA DOST OLAMAZ' DEMİŞTİ

Nebenzya "Burada meslektaşlarımla sosyalleşiyorum. ABD'li meslektaşlarıma gelince, ister inanın ister inanmayın, Nikki Haley ve ekibiyle normal bir ilişkim var" dedi. Nebenzya, Haley ile yanaktan öpüşerek selamlaştıklarını belirtti ve iki ülke arasındaki ilişkilerin de bu seviyeye gelmesini umduğunu belirtti.

Öte yandan Haley daha önce ABD'nin Rusya ile asla dost olmayacağını söylemişti. Nebenzya da buna karşılık "Sizin sözde dostlarınız sadece size hayır diyemeyenler. Sizin dostluk kriteriniz bu. ABD, dostları olduğunu sanıyor" yanıtını vermişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN