ABD'li gazeteci: Obama ve Clinton FETÖ'yü açıkça destekliyor

ABD'li gazeteci: Obama ve Clinton FETÖ'yü açıkça destekliyor

Karlov suikastını ele alarak ABD hükümetini analiz eden ünlü ABD'li gazeteci Jerome Corsi, Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ bağlantısına odaklanarak Clinton ve Obama'nın FETÖ'yü açıkça desteklediğini belirtti.

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın dış politikada sözünü dinleyeceği isimlerden biri olan ABD'li yazar Jerome Corsi, önemli bir makale yazdı. Corsi'nin makalesinde Rus büyükelçi Andrey Karlov'un suikastine ilişkin çarpıcı bilgiler, Clinton-FETÖ ilişkisi ve pek çok önemli detaya yer verildi.

Yenişafak'ta yer alan habere göre Corsi'nin yazısında ayrıca, Karlov'u öldüren Altıntaş'ın 15 Temmuz günü, Erbil'deki CIA ofisi yakınlarında olduğu bilgisine de yer verildi. Rus Büyükelçiyi öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ bağlantısına dikkati çeken Corsi, suikastin 15 Temmuz darbe girişimiyle de alakası olduğunu vurguladı. Hepsinin Corsi, FETÖ örgütü elebaşı Gülen'in Pensilvanya'da yaşamasının altını çizdi.

"FETÖ'YÜ AÇIKÇA DESTEKLİYORLAR"

Corsi'ye göre Fethullah Gülen'in Clinton ve Obama tarafından desteklendiği ve korunduğu apaçık ortada. Gülen'in ABD'deki en önemli adamlarından Gökhan Özkök'ün Hillary Clinton'ın kampanyasına büyük para aktardığını savunan Corsi, ABD'nin Gülen konusunda Türkiye'ye karşı 'bilmiyormuş' gibi davrandığını belirtiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN