Acun Ilıcalı’nın serveti ne kadar? Global Express XRS 2012 model uçağın fiyatı

Acun Ilıcalı’nın serveti ne kadar? Global Express XRS 2012 model uçağın fiyatı

Acun Ilıcalı’nın serveti, herkesin dilinde. Özel jetini değiştiren Ilıcalı, Global Express XRS 2012 model uçak aldı. Global Express XRS 2012 model uçağın fiyatı ise 13 milyon dolar. Peki Acun Ilıcalı’nın serveti ne kadar? İşte detaylar…

Survivor yarışmasının çekildiği Dominik Cumhuriyeti’ne gidip gelen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 16 yolcu kapasiteli Kanada imalatı Global Express XRS 2012 model bir uçak satın aldı. Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu haberin ardından, ‘Acun Ilıcalı’nın serveti ne kadar?’ yeniden gündeme geldi.

GLOBAL EXPRESS XRS 2012 MODEL UÇAK NE KADAR?

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının çekildiği Dominik Cumhuriyeti’ne artık Türkiye’den direkt uçacak. Acun Ilıcalı, özel jetini Global Express XRS 2012 model uçakla değiştirdi. Yeni uçağının fiyatı ise 13 milyon dolar. Uzun mesafe uçuşları için uçak satın alan Acun Ilıcalı, Dominik’e giderken artık aktarma yapmayacak. Challenger 605 tipi özel jetini değiştirme kararı alan Acun Ilıcalı, 16 yolcu kapasiteli Kanada imalatı Global Express XRS 2012 model uçağı, bir ABD'li şirketten 13 milyon dolara (Yaklaşık 99.5 milyon Türk lirası) satın aldı.

acun-ilicalinin-serveti-ne-kadar-global-express-xrs-2012-model-ucak-ne-kadar.jpeg

Düşük uçuş saatine sahip olan uçakla Türkiye-Dominik Cumhuriyeti arası doğrudan uçuş yapabilecek olan Acun Ilıcalı, yenisi 45 ila 50 milyon dolar arasında değişen uçağı, çok daha uygun bir fiyata alıp kâr etti.

acun-ilicalinin-serveti-ne-kadar-global-express-xrs-2012-model-ucak-ne-kadar-001.jpeg

Challenger 605 tipi eski özel jetini de Sedef Finans’ın sahibi Altunç Kumova’ya 8.5 milyon dolara (Yaklaşık 65 milyon Türk lirası) satan Acun Ilıcalı, yeni uçağını 2 ay sonra teslim alacak. Uçaktaki koltukların derilerini ve internet donanımını değiştirecek olan Acun Ilıcalı, uçağın içine konsol oyunu oynanabileceği bir elektronik sistem kurdurttu. Öte yandan telefonla sorunsuz görüşme yapabileceği SATCOM’u da ekleteceği öğrenen Ilıcalı; uçakta ekip için özel dinlenme bölümü de yaptırdı.

acun-ilicalinin-serveti-ne-kadar-global-express-xrs-2012-model-ucak-ne-kadar-003.jpeg

Acun Ilıcalı’nın yeni uçağında koltuklar katlanarak uzun uçuşlar için tam boy yatak hâline de gelebiliyor.

acun-ilicalinin-serveti-ne-kadar-global-express-xrs-2012-model-ucak-ne-kadar-004.jpeg

ACUN ILICALI’NIN SERVETİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı, ‘500 tane tişörtüm var 30-40 terlik’ açıklamasında bulunmuştu.

Uçağı, Dominik'te ve Türkiye'de 3 tane sürat teknesi, 12 tane motoru ve 2 tane yatı bulunuyor.

TV8’i 70 milyon dolara satın aldı. Şu an kanalın değeri katbekat daha fazla…

‘SHOW TV'DEN 100 MİLYON TL ALACAĞIM VARDI’

TV8'i 70 milyon dolara satın aldığını kaydeden Acun Ilıcalı, bunun önemli bir yatırım olduğuna işaret ederek, kanalı aldığında ortalaması 1 share olduğuna dikkati çekerek, 10 yıl birinci olduğunu ve bu şekilde birikim yaparak TV8’i 70 milyon dolara satın aldığını aktardı.

Show TV'den 100 milyon TL alacağı olduğunu ve kendisine 4 sene para ödeyemediklerini anlatan Ilıcalı, bankalara 50 milyon borcunun olduğunu, Show TV’nin batması durumunda, 7 senede 700 kere birinci olup, 50 milyonla ortada kalacağını anımsattı. Ardından TMSF’nin kanala el koymasının ardından hiçbir şekilde gerilim yaşamadığını vurgulayan Acun Ilıcalı, hayatı boyunca hep rahat bir insan olduğunu belirterek, ‘Onu satarız, bunu koyarız, borcu kapatırız, yeniden işimize devam ederiz' dediğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN