Adalet Bakanı Gül de 'yeni anayasa' çağrısına cevap verdi

Adalet Bakanı Gül de 'yeni anayasa' çağrısına cevap verdi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' çağrısına cevap vererek "Yeni ve sivil bir anayasayı milletimizle yapacağız" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhubaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' çağrısıyla ilgili konuştu. 

Bakan Gül, AK Parti Gaziantep 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Cumhur ittifakı olarak bir anlayış birliğine varmamız halinde, önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz” sözlerinin ardından "yeni anayasa" tartışmalarına ilişkin açıklamalar yaptı.

Gül, "Bu ülkede darbe anayasalarının tortularını milletimizle ortadan kaldıracağız. Yeni ve sivil bir anayasayı milletimizle yapacağız" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Sivil anayasayı, yeni anayasayı tüm ruhuyla hep birlikte inşa edeceğiz. El birliğiyle 83 milyonun 'Evet bu benim anayasam, ben burada kendimi görüyorum' dediği bir yapıyı beraber kuracağız. Reformdan rahatsız olanlar nerede olursa olsun onları rahatsız etmeye devam edeceğiz. Türkiye'de ekmeği daha da büyüteceğiz, özgürlüğü daha da genişleteceğiz. Bunu da Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde AK Parti yapacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN