Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi

Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de MHP lideri Bahçeli ile görüştü. Yaklaşık 1 bir saat süren görüşmede hukuk ağırlıklı konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki görüşme sona erdi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede hukuk ve ekonomi reformlarının konuşulduğu belirtildi.

Bahçeli ve Erdoğan’ın görüşmesinde, hukuk ve ekonomi alanında yapılması beklenen reformlar ve Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestoların da masaya yatırıldığı öğrenildi.

erdogabahceli-001.jpg

Erdoğan bu görüşmeden sonra  Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı kabul edecek.

Görüşmenin AYM'nin Enis Berberoğlu'na ilişkin hak ihlali kararının ardından gerçekleşmesi dikkat çekiyor.

ERDOĞAN'DAN ANAYASA ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Şubat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından, yeni anayasa tartışmasını gündeme getirmişti.

Erdoğan açıklamasında, "Belki de şimdi Türkiye'nin tekrar anayasayı tartışmasının vakti gelmiştir" dedi. Erdoğan sözlerini "Önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz" ifadelerine yer vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN