Büyük gürültüyle çöktü, NTV muhabiri şoke oldu

Büyük gürültüyle çöktü, NTV muhabiri şoke oldu

İzmir'deki depreminde hasar gören bir bina, NTV muhabirinin canlı yayında anons yaptığı büyük bir gürültü ile yıkıldı. Muhabirin yaşadığı korku dolu anlar kameraya yansıdı.

İzmir’i vuran 6.9 şiddetindeki depremde ağır hasar alan bir binanın yıkımı sırasında NTV muhabiri Özden Erkuş, korku dolu anlar yaşadı.

Bayraklı’da bulunan Cambazoğlu Apartmanı’nın kontrollü bir şekilde yıkımı sırasında anons yaparken bina aniden yerle bir oldu. Binanın yıkılması sırasında ortalığı bir anda toz bulutu kapladı.

Canlı yayında anons yapan NTV muhabiri Özden Erkuş, arkasında yıkılan binanın sesiyle panik yaşadı. 

O anlar canlı yayına da yansıdı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN