AK Parti Milletvekili adayına bıçaklı saldırı

AK Parti Milletvekili 
adayına bıçaklı saldırı

AK Parti Adana Milletvekili adayı Ramazan Demir, bıçaklı saldırıya uğradı

AK Parti'nin Adana 12. sıra milletvekili Ramazan Demir bıçaklı saldırıya uğradı. 

Çelik: 3 bıçak yarası almış

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  ''Adana adaylarımızdan Ramazan Demir bıçaklı saldırıya uğradı. Bu saldırıyı lanetliyorum. Ramazan kardeşime acil şifa diliyorum. Şu anda Adana merkeze ambulansla sevkediliyor. Inşallah çabuk şifa bulacak. Ambulanstaki arkadaşları arayarak bilgi aldım.

15-05/23/1-1432413607.jpgRamazan Demir ambulansla hastaneye kaldırıldı. /FOTO: DHA

Ramazan kardeşimizin de sesini duydum. 3 bıçak yarası almış. İnşallah çabuk şifa bulacak'' ifadelerini kullandı.

2 kişi gözaltına alındı

Adana Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Adana 12. sıra milletvekili adayı Ramazan Demir'in bıçaklı saldırı sonucu yaralanmasına ilişkin 2 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Vali Büyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekili adayı Demir'in, Aladağ ilçesinde 3 bıçak darbesiyle yaralandığını ve Adana'ya sevk edildiğini, hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

"MHP bayraklı bir araç..."

Saldırının trafikte seyir halindeyken Demir'in aracının önünün MHP bayrakları bulunan bir araçla kesilerek gerçekleştiği yönünde bilgi edindiklerini dile getiren Vali Büyük,"Saldırıya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Olay çok yönlü araştırılıyor" dedi.

Gözaltına alınanlar alkollü

Olayın üzüntü verici olduğunu ifade eden Büyük, saldırıyı kınadı. Sükunet çağrısında bulunan Büyük, ilçeye takviye ekip gönderdiklerini, ek tedbirler aldıklarını aktardı.

Vali Büyük, milletvekili adayı Demir'e şifa diledi.

Bu arada, olaya ilişkin gözaltına alınanların Faruk S. ile Muhammet F. olduğu, şüphelilerden Faruk S'nin 156, Muhammet F'nin ise 121 promil alkollü olduğunu öğrenildi.

Ramazan Demir kimdir?

1980 yılında Adana ili Pozantı ilçesinde doğan Ramazan Demir, ilk ve orta öğrenimimi Pozantı’da, üniversite öğrenimimi Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamladı.

2004 yılında kurulan Gelintaşı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2012 yılında faliyete geçen Pozantı İpekyolu Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmaya devam eden Demir evli ve 3 çocuk babasıdır.

ADANA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN