Ramazan Demir Erdoğan'ın mitingine özel izinle katılacak

Ramazan Demir Erdoğan'ın mitingine özel izinle katılacak

Bıçaklı saldırı sonucu yaralanan ve hastanede tedavisi süren AK Parti Adana 12. sıra milletvekili adayı Ramazan Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Adana'daki mitingine doktorların özel izniyle katılacak.

Demir, yazılı açıklamasında, Aladağ ilçesindeki seçim çalışmalarından dönerken uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandığını, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığını anımsattı.

Sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Demir, "Cumhurbaşkanımızın Adana ziyareti açıklandıktan sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı haddi olmadan, Cumhurbaşkanımıza 'Gelme' deme cüretini gösterdi.

"Beni öldürmeye kalkıştılar"

Sürekli gerilim politikasından beslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün bu ortam germe işlemi meyvesini verdi. Üç hilal bayrakla süslenmiş bir araçla yolumu kesen gençler, beni ve yanımdakileri öldürmeye kalkıştı" ifadesini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü eleştiren Demir, kendisinin ölümden döndüğünü, 2 gencin hayatının karardığını anımsatarak, "Bu kadar ortamı germekle eline ne geçti?" sorusunu yöneltti.

 

"Adana Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak"

Demir, Adana için daha kucaklayıcı ve sakin siyaset tarzı çağrısı yaparak, "Cumhurbaşkanımız sana mı soracak Adana'ya gelirken? Sözlü ne kadar çırpınsa da Cumhurbaşkanımız inşallah Cuma günü saat 16.30'da Adana'da olacak. İstasyon Meydanı bugüne kadar görülmemiş bir kalabalıkla Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak" değerlendirmesinde bulundu.

Yarın taburcu olmasının beklendiğini ancak doktorunun akşam saatlerinde son tetkikleri yapmak istediğini aktaran Demir, "Ben de doktorumdan 2 saatliğine izin istedim. İnşallah yarın 2 saatliğine ortamı gerenlere, haddini aşanlara inat doktorumun izniyle yüz binlerle birlikte orada olacağım.

"Biz dava için varız"

Şunu herkes bilsin ki biz bir dava için varız, bu sevdanın adı Türkiye sevdası. Bu sevdadan bizi hiç kimse geri durduramaz, korkutamaz. Dolayısıyla bu davanın öncü lideri de Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğuna göre Cumhurbaşkanımıza olan sevdamızın da önüne kimse geçemez" ifadesini kullandı.

ADANA/AA



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN