Ak Parti sözcüsü Çelik'ten sosyal medya açıklaması

Ak Parti sözcüsü Çelik'ten sosyal medya açıklaması

AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal medya şirketlerinin keyfi kararlarla kamu otoritesi gibi davrandıklarını söyledi. Çelik, bunun dijital faşizm ve diktatörlük getireceğini öne sürdü.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "Sosyal medya şirketleri birer özgürlük mecrası olarak ortaya çıktılar ama keyfi kararlarla kamu otoritesi gibi davranıyorlar" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Ömer Çelik, "Sosyal medya ulusal iradelerle, milli egemenlikle, hukukla kavga eden mekanizmaya dönüşmeye başlıyor. Bu dijital faşizm ve diktatörlük getirir. diye konuştu.

BOĞAZİÇİ PROTESTOLARI

Boğaziçi protestolarına değinen Çelik, "Boğaziçi Üniversitesi hepimizin göz bebeği, bundan sonra eğitim öğretim hayatının orada sağlıklı şekilde işlemesine odaklanmak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

YENİ ANAYASA TARTIŞMLARI

"Siyaset yapan herkesin gelecek nesillere yeni anayasa borcu vardır." diyen AK Parti sözcüsü Çelik, "Cumhurbaşkanı halk tarafından seçiliyor. Millete verilmiş bir yetki milletten geri alınamaz." dedi.

İTTİFAKLAR KONUSU

CHP'den istifa eden Muharrem İnce'nin "Cumhur İttifakı ile asla işimiz olmaz" sözlerini değerlendiren Ömer Çelik, "Cumhur İttifakı ile birlikte olmak herkese nasip olmaz. İttifak kendi yolunda güçlü bir şekilde devam ediyor." şeklinde karşılık verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN