Artvin'de Boğaziçi eylemine müdahale: 2 gözaltı, 2 yaralı

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde Boğaziçi Üniversite öğrencilere destek için yapılan eyleme müdahale eden polis 2 kişiyi gözaltına aldı. Müdahale sonrası iki kişi de hastaneye kaldırıldı.

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek için eylem yapan öğrencilere polis müdahale etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan kayyum Melih Bulu'ya karşı eylemler sürüyor. Bulu'nun atanmasına ve eylemler sırasında gözaltına alınarak tutuklanan öğrencilerle dayanışmak için Kemalpaşa'da yapılan eyleme polis biber gazıyla müdahale etti, iki kişi gözaltına alındı. Müdahalede çok sayıda kişi biber gazından etkilenirken fenalaşan iki kişi hastaneye kaldırıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN