AK Parti'den erken seçim açıklaması: Söz konusu değil

AK Parti'den erken seçim açıklaması: Söz konusu değil

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına cevap verdi: Cumhur İttifakı için erken seçim söz konusu değildir.

AK Parti MYK Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'erken seçim'le ilgili açıklamada bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları:

"Cumhurbaşkanımız bu konuyla ilgili özel bir değerlendirme yapmadı. Ama her seferinde 2023 seçimlerine partimizin ve teşkilatlarımızın hazırlığı konusunda talimatları oluyor. 

"ERKEN SEÇİM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Cumhur İttifakı için erken seçim söz konusu değildir. Sayın Bahçeli bunu bugün net bir şekilde bir kere daha açıklamıştır. Bahçeli zamanında yapılacak genel seçimlerde cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayının Sayın Cumhurbaşkanı olduğunu net bir şekilde olduğunu ifade etmiştir"

MUHALEFET BAHÇELİ'YE SESLENDİ

Daha önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu da 'erken seçim' için MHP lideri Bahçeli'ye çağrı yapmıştı. 

Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye  "Ülkeyi seviyorsan 'yeter artık' de ve Türkiye'yi seçime götür" çağrısı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı ile bir tartışma ortamımız olursa, Zoom üzerinden de, stüdyoda da olur. Ben Trump kadar cesur olacağını düşünmüyorum. Ama Trump yapacaksın derse, Erdoğan mecburen yapar" demişti. 

Davutoğlu da Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'den seslenerek "Osmaniye'den Bahçeli'ye bir çağrı yapıyorum. Gelecek sene erken seçime gidin" ifadelerini kullanmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN