AK Partili başkan SMA kampanyasını şikayet etti

AK Partili başkan SMA kampanyasını şikayet etti

İzmir'in Kiraz ilçesinin Belediye Başkanı Saliha Özçınar sosyal medyada çok sayıda kişinin destek verdiği SMA kampanyasını şikayet etti.

Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar çok sayıda kişinin destek verdiği SMA kampanyasını şikayet etti.

Milli Piyango’dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon TL’nin SMA hastası çocukların tedavisinde kullanılması için sosyal medyada başlatılan kampanyaya İzmir'in Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar'dan şikayet geldi. Muhalefet partisi liderleri, belediye başkanları, sanatçılar ve vatandaşların büyük destek verdiği kampanyayla ilgili paylaşımları ekran görüntüsü alarak bakanlığa şikayet ettiğini söyleyen Özçınar, "Kimse Türkiye Cumhuriyeti devletini küçük düşüremez" dedi.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ KÜÇÜK DÜŞÜRME ÇABASI"

Kas kaybı ve zayıflığa sebep olan, bebeklerde en sık rastlanan ölüm nedeni olarak kabul edilen SMA hastalığıyla ilgili sosyal medyada başlatılan kampanyaya İzmir'in Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar'dan tepki geldi. Özçınar, muhalefet partisi liderleri, belediye başkanları, sanatçılar ve yurttaşların büyük destek verdiği "Milli Piyango’dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon TL SMA hastası çocukların tedavisi için kullanılsın" kampanyasını "Türkiye Cumhuriyeti'ni küçük düşürme çabası" olarak yorumladı.

Yerel bir internet sitesine konuşan Özçınar, "PKK sevicisi, sözde muhalefet partisi mensupları ve grupları SMA hastalığı tedavisini sanki devlet karşılamıyormuş algısı yaratarak hem devleti aciz duruma düşürmeye çalışmışlar hem de bu hastalık ile uğraşan aileleri zor durumda bırakmak istemişlerdir. Bu paylaşımları yapanlar hakkında gerekli ekran görüntüleri ve yazışmalar ilgili bakanlığımıza iletilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devletini hiç bir güç küçük düşüremez” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN