"Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın"

"Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın"

Aralarında siyasilerin ve ünlü isimlerin bulunduğu çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon TL’nin SMA hastası çocuklar için kullanılması talebiyle kampanya başlattı.

EDA NARİN | KARAR.COM

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye bu yıl 9884757 numaralı çeyrek bilete isabet ederken, satılamayan diğer üç çeyrek biletin toplam 75 milyon TL’lik ikramiye tutarı Türkiye Varlık Fonu'na devredildi.

Bunun üzerine sosyal medya üzerinden aralarından politikacıların ve ünlü isimlerin de yer aldığı çok sayıda isim "Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon ₺ SMA hastası çocuklar için kullanılsın!" paylaşımlarıyla kampanya başlattı.

Twitter’da gündem olan paylaşımlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın yanı sıra ünlü isimlerden Hayko Cepkin ve Şevket Çoruh gibi isimler de destek verdi.

Başlatılan kampanyaya ilişkin destek tweetleri gelmeye devam ediyor.

İşte bazı tweetler:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN