Akşener 'Emre'yi kürsüye çağırdı TRT ve özel kanallar sustu

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında halkın kürsüsüne çiftçilikle uğraşan Emre Ersoy'u çıkarttı. TRT'ye seslendi, "milletin sesinden korkmayın" dedi. Ancak hem TRT hem de konuşmayı canlı veren diğer kanallar yayını kesti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu, hükümetin tarım politikalarına yönelik eleştiriler yönelten Akşener "Milletin Kürsüsü"ne besicilerin sorunlarını taşıdı. 

Çiftçilik yapan ve besilik yapan Emre Şensoy'u kürsüye davet eden Akşener "Devletimizin kanalı takiptedir. Birazdan yayını keserler. Ama bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki milletin vergileriyle yayın yapan TRT önce milletin sesi olmalıdır. Milletin sesinden, sözünden bu kadar korkmayın. Emre Şensoy'dan bu kadar korkmayın" dedi. 

emre-ersoy.jpg

Emre Ersoy konuşmaya başlamadan TRT yayını kesti. Konuşmayı canlı veren özel haber kanallarının da yayını kesmesi dikkat çekti. Emre Şensoy, konuşması bittikten sonra sadece Habertürk grup toplantısından canlı yayına döndü. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN