Meral Akşener, park açılışında gözyaşlarına boğuldu: İyi ve vicdanlı bir insandı

İYİ Parti lideri Akşener, 3 yıl önce vefat eden ağabeyi Nihat Gürer'in ismini taşıyan parkın açılışına katıldı. Bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan Akşener "Ağabeyim iyi ve vicdanlı bir insandı. Allah bin kere razı olsun" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'de Çiğli Belediyesi'nce Harmandalı Mahallesi'nde yaptırılan Nihat Gürer Parkı'nın açılışına katıldı.

Akşener, 3 yıl önce hayatını kaybeden ağabeyi Nihat Gürer'in adını taşıyan parkın açılışında duygu dolu anlar yaşadı.

01-008.jpg

"ÇOK MUTLUYUM, İÇİM ÇOK DOLDU"

Gözyaşlarına hakim olamayan Akşener "Ağabeyim iyi ve vicdanlı bir insandı. Dolayısıyla çocukların eğleneceği, oynayacağı bir yere isminin verilmesini ömrüm boyunca unutmayacağım. Emeği geçen herkese en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bin kere razı olsun. Hem çok mutluyum hem içim çok doldu" diye konuştu. 

02-003.jpg

Açılışa, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve partililer de katıldı.

03-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN