Akşener'den İYİ Parti'deki tartışmalarla ilgili açıklama

Akşener'den İYİ Parti'deki tartışmalarla ilgili açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener parti içinde yaşanan tartışmalarla ilgili "İç meselelerimizle Türkiye’yi meşgul etmeyi doğru bulmuyorum" açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki kapalı grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Anayasa Mahkemesi’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine uygun şekilde yeniden yapılandırılması gerektiğine ilişkin açıklamasının hatırlatılması üzerine, “Biz bu konuyu anlamaya çalışıyoruz. Önce Sayın Soylu, Anayasa Mahkemesi’nin şahsında bir tartışma başlattı. Dün Sayın Bahçeli’nin beyanını okudum. Burada anlamaya çalıştığımız şey şu; Sayın Soylu ve Sayın Bahçeli birlikte bir çalışma mı yapıyorlar, yoksa AK Parti ve Sayın Bahçeli bir çalışma mı yapıyor, onu anlamaya çalışıyoruz” dedi.

Akşener, parti içinde yaşanan tartışmaların hatırlatılması üzerine de “Bizim derdimiz memleket meselesi. Derdimiz işsizlik, mutsuz gençler. Dolayısıyla iç meselelerimizle Türkiye’yi meşgul etmeyi doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti kongresinde 'oy verilmeyecekler' listesinin ortaya çıkmasından sonra parti içinde tartışmalar başlamış ve 15 milletvekilinin istifa edebileceği iddia edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN