Akşener'in Basın Danışmanı Murat İde gözaltına alındı

Akşener'in Basın Danışmanı Murat İde gözaltına alındı

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Basın Danışmanı Murat İde, Giresun'da gözaltına alındı. İde savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Basın Danışmanı ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını duyurdu. İde, açıklamasında Akşener'in programı için gittiği Giresun'da kaldığı otel odasında gözaltına alındığını açıkladı. 

2015 yılında yazdığı bir yazı ve hakkında 2018 yılında açılmış bir dava nedeniyle gözaltına alındığını ifade eden İde’nin açıklaması şöyle:

"2015'teki bir yazı. 2018'de açılmış dava. Ve Genel Başkan'ın programı için geldiğim Giresun'da, otelden gözaltı. Yer belli, yurt belli, ekrandan-gazeteden göz önündesiniz, ama aranıyorsunuz… Olsun! Polis de bizim, savcı da. Ama hakikaten ayıp oluyor."

İde'nin, Giresun Adliyesi'nde savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Murat İde’yi telefonla arayarak, gözaltı sürecine ilişkin bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, İde’ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN