AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'eğilme' cevabı

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'eğilme' cevabı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Erdoğan Katar Emiri'nin önünde eğildi' iddiasına cevap verdi: Cumhurbaşkanımızın yurt dışında yabancı bir liderin önünde eğildiği iddiasıyla son derece yakışıksız bir beyanat verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuveyt'te çekilen ve Anadolu Ajansı'nın servis ettiği fotoğrafı için "Para için eğiliyor" yorumunda bulundu.

Cevap AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Kılıçdaroğlu'nun 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani'nin önünde eğildiği' iddiasına veren Çelik "Son derece yakışıksız bir beyanat" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"CUMHURBAŞKANLIĞI'NA KARŞI HUSUMET İÇİNDEDİR"

"Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızı eleştirmek adına yalan siyasetine bir kez daha başvurmasını kınıyoruz. Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na karşı siyasi husumet içindedir. Türkiye karşıtı bir siyasettir bu.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımızın yurt dışında yabancı bir liderin önünde eğildiği iddiasıyla son derece yakışıksız bir beyanat verdi.

"BU İFTİRA HUSUMETİN BEYANIDIR"

Görüntünün tamamını milletimizin takdirlerine sunuyorum. Türkiye Cumhurbaşkanlığına yapılan bu iftira artık husumetin beyanıdır.

Kılıçdaroğlu, Suriye’de, Doğu Akdeniz’de ve Libya’da Türkiye’nin statükoya eğilmesini isterken Cumhurbaşkanımız dimdik durdu. Siyaseten eğilip bükülmek bizim kitabımızda yoktur."

Cumhurbaşkanımız hakkında böyle konuşanlar aynaya baksın.

NE OLMUŞTU? 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar ziyareti sırasında çekilen bir fotoğrafını "Erdoğan, para için Katar Emiri'nin önünde eğildi" şeklinde yorumlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN