Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na cevap: Eğilmedik, eğilmeyiz

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na cevap: Eğilmedik, eğilmeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun “Bir yöneticinin önünde nasıl eğildiğini görüyorsunuz” sözlerine "Biz, rükuda Allah'ın huzurunda eğiliriz” sözleri ile cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan’la yurt dışında bir yöneticinin fotoğrafı var, onun önünde nasıl eğildiğini görüyorsunuz, niye eğiliyor? Para için" şeklindeki sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla cevap verdi.  

"Kısa bir hatırlatma" mesajıyla paylaştığı videoda, bir mitingde vatandaşlara hitabından "Biz, rükuda Allah'ın huzurunda eğiliriz. Başka hiçbir gücün önünde eğilmedik, eğilmeyiz. Bunu böyle bilesiniz" sözlerinin olduğu bölüm yer aldı.

 

 

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu'nun DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a yaptığı ziyaretin ardından iki lider ortak basın toplantısı düzenlemişti. 

Kılıçdaroğlu toplantıda, Erdoğan’ın Katar ziyaretinde Emir Tamim bin Hamad El Sani ile çekilen bir fotoğrafına ilişkin olarak, “Türkiye yönetilemez konumda, bugün bir fotoğraf var, Erdoğan’la yurt dışında bir yöneticinin fotoğrafı var, onun önünde nasıl eğildiğini görüyorsunuz, niye eğiliyor? Para için… Bu benim ağrıma gidiyor. Erdoğan bir siyasi rakibim, ama o bir başka devlet adamının önünde para için eğilmemeli” diye konuşmuştu. 

eyh.jpgeyh.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN