Kılıçdaroğlu'ndan Prof. Dr. Hasan Onat için taziye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin yeni yasama yılındaki ilk TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Hasan Onat için, "Alimin ölümü, alemin ölümü gibidir” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, ilahiyat konusunda sadece Türkiye'de değil tüm dünyada önemli isimlerden Prof. Dr. Hasan Onat'ın Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini belirterek, vefatının ardından arkadaşlarının Onat için hazırladıkları metni okudu.

Hz. Muhammed'in "Alimin ölümü, alemin ölümü gibidir" sözlerine işaret eden Kılıçdaroğlu, "güzel insan" olarak nitelendirdiği Onat'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

KORONADAN ÖLENLER İÇİN TAZİYE

Pandemi nedeniyle hemen her kesimden çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiğini anlatan Kılıçdaroğlu, bu kişilere Allah'tan rahmet diledi.

HASAN ONAT’IN VEFATI

Türk ilim ve fikir hayatına büyük katkıları olan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezhepler Tarihi Öğretim Üyesi Hasan Onat, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hasan Onat'ın vefatını duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN