Ali Sümeli kimdir? Ali Sürmeli'nin sağlık durumu nasıl?

Ali Sümeli kimdir? Ali Sürmeli'nin sağlık durumu nasıl?

En son Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan usta oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Hastaneye akın eden sanatçı dostları ve sevenler, Ali Sürmeli’nin sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Kadıköy'de özel bir hastanede ameliyata alınan Ali Sürmeli’yi sevenleri yalnız bırakmadı. Oktay Kaynarca, 5 saatlik ameliyatın ardından usta oyuncunun hayatî tehlikesinin olmadığını söyleyerek, ameliyatının iyi geçtiğini belirtti.

Tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Ali Sürmeli’nin oğlu Eren Sürmeli’den açıklama geldi. Babasının sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Eren Sürmeli, kötü bir durumun olmadığını kaydederek, tüm operasyonun iyi geçtiğini anlattı.

Normal şartlarda usta oyuncu Ali Sürmeli’nin 3-4 gün uyutulacağını, ameliyatın iyi geçtiğinden dolayı ondan da vazgeçtiklerini vurgulayan Eren Sürmeli, şu an babasının hiçbir problemi olmadığını ve yakın zamanda uyandırılacağını kaydetti.

ali-surmeli.png
Ali Sürmeli

SEVENLERİ HASTANEYE KOŞTU

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli’nin hastalandığını öğrenen sevenleri hastaneye etti. Aynı dizide rol aldıkları birçok oyuncu da hastaneye geldi. Ali Sürmeli’nin rol arkadaşı ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ali Sürmeli’nin rahatsızlığı sebebiyle 5 gündür sete gelmediğini ifade eden Oktay Kaynarca, Sürmeli’nin ameliyatının iyi geçtiği ve uyandırılacağı bilgisini yinelerken, tansiyona bağlı kanama olduğunu ancak cerrahi müdahale ile halledildiğini söyledi.

Ali Sürmeli’nin hastaneye yürüyerek geldiğine işaret eden Oktay Kaynarca, Sürmeli’nin ‘Hastayım’ diyerek yatış yaptığını anlattı

mahsun-kirmizigul-oktay-kaynarca-ali-surmeli.png
Mahsun Kırmızıgül-Oktay Kaynarca (Fotoğraf: DHA)

MAHSUN KIRMIZIGÜL DE HASTANEYE GELDİ

Ali Sürmeli’nin yakın arkadaşı olan ve birçok projede beraber çalışan şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül de hastaneye gelen ünlüler arasındaydı. Ali Sürmeli’nin sağlık durumu ile alakalı açıklamalarda bulunan Mahsun Kırmızıgül, kendisini çok sevdiğini, yıllardır süren bir dostlukları bulunduğunu vurgulayarak, her filminde Ali Sürmeli’nin olduğunu anımsattı. Hastaneden ayrılırken mutlu ayrıldığını ifade eden Kırmızıgül, ‘Umarım hiçbir şey olmaz’ temennisinde bulundu.

ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

7 Nisan 1959 yılında Bingöl’ün Solhan ilçesinde doğan Zaza asıllı Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli, 1985 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuvarı ‘Tiyatro’ bölümünden mezun oldu. Dostlar Tiyatrosu, Sokak Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nde görev yapan Ali Sürmeli, sinema filmleri ve dizilerde oynadı.

İlk başrolü 1995’te oynadığı ve yönetmenliğini Tülay Eratalay’ın yaptığı Düş, Gerçek, Bir de Sinema isimli filmdir. Ali Sürmeli, Deli Yürek dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınan Ali Sürmeli, en son ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Doğan Baba karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN