Ali Sürmeli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri dönüyor

Ali Sürmeli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri dönüyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizinin sevilen oyuncusu Ali Sürmeli, beyin kanaması geçirdiği için diziye ara vermişti. Uzun süre seyircisinden ayrı kalan Ali Sürmeli yeni bölümde EDHO'ya geri dönüyor.

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 179. bölümüyle seyircisi ile buluşacak. Birçok ünlü ismin yer aldığı diziye sağlık sorunları nedeniyle ara veren Ali Sürmeli tekrar dahil olacak . 

HEDHO YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Çakırbeyli ailesinin evine düşmanları baskın düzenliyor. Saldırıda vurulan Hayriye Çakırbeyli ise ölüyor. EDHO'da Hayriye karakterine hayat veren Sabina Toziya ise gelecek hafta yayınlanacak olan 179. bölümde senaryo gereği ölerek diziye veda ediyor.

ALİ SÜRMELİ DİZİYE DÖNÜYOR

Öte yandan geçtiğimiz sezon kadroya dahil olan ancak beyin kanaması geçirdiği için dizide rol almaya devam edemeyen Ali Sürmeli de yeni bölümle birlikte diziye geri dönüyor.

Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Pelin Akil ve Sabina Toziya'nın başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni yılla birlikte ekrana ara verdi. Ekranlardan 3 hafta uzak kalan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19 Ocak Salı akşamı 179. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN