Ali Sürmeli yoğun bakımdan çıktı

Ali Sürmeli yoğun bakımdan çıktı

Beyin kanaması geçiren ve ameliyat edilen ünlü sanatçı Ali Sürmeli yoğun bakımdan çıktı. Sürmeli'nin tedavisi serviste devam edecek.

Yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle acil ameliyata alınan oyuncu Ali Sürmeli yoğun bakımdan çıktı.

Sağlık durumuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Acıbadem Kadıköy Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ferda Çağavi, şunları kaydetti:

"Hastamız 27 Eylül Pazar günü, kusma ve hıçkırık şikayetiyle hastanemizin acil servisine başvurdu. Yaptığımız tetkiklerde beynin sağ ön tarafında yüksek tansiyona bağlı kanama tespit edildi ve aynı gün ameliyata alındı. Ameliyatının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın ameliyat sonrasında oluşan kafa kemiği defektini 2 Ekim Cuma günü gerçekleştirdiğimiz operasyonla giderdik. Genel durumu iyi olan hastamızı yoğun bakımdan çıkartarak, servise aldık. Ali Sürmeli’nin bundan sonraki tedavisi serviste devam edecek. Kendisine acil şifalar diliyoruz.”

ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

7 Nisan 1959 yılında Bingöl’ün Solhan ilçesinde doğan Zaza asıllı Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli, 1985 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuvarı ‘Tiyatro’ bölümünden mezun oldu. Dostlar Tiyatrosu, Sokak Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nde görev yapan Ali Sürmeli, sinema filmleri ve dizilerde oynadı.

İlk başrolü 1995’te oynadığı ve yönetmenliğini Tülay Eratalay’ın yaptığı Düş, Gerçek, Bir de Sinema isimli filmdir. Ali Sürmeli, Deli Yürek dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınan Ali Sürmeli, en son ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Doğan Baba karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN