Almanya'da bir müze Trump'ın heykelini çöpe attı

Almanya'da bir müze Trump'ın heykelini çöpe attı

Almanya'da bulunan ‘Madame Tussauds’ adındaki balmumu heykel müzesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın heykelini çöpe attı.

ABD’deki seçimler tüm dünyada geniş yankı uyandırdı. Mevcut başkan Trump, seçimi kazanıp başkanlığını devam ettirmeyi hedeflerken, eski başkan yardımcısı Biden da Beyaz Saray’a geri dönmeyi planlıyor.  

Dünya basınının geniş yer verdiği adaylarla ilgili ilginç haberler de geliyor. Berlin’de bulunan Madame Tussauds Müzesi, Instagram sayfasında Trump'ın balmumu heykelinin bir çöpe yerleştirildiğini gösteren bir fotoğraf ve video yayınladı. Paylaşıma düşülen notta ise ABD'de seçilecek yeni başkana yer bırakmak için Trump'ın kaldırıldığı ifadesine yer verildi.   

 

 

"ÇÖP KUTUSUNDA SERGİLENMEYE DEVAM EDİYOR"

Trump heykeli çöp kutusuna koyularak sergilenmeye devam ederken, önceki başkan Barack Obama’nın heykelinin aynı yerinde kalması dikkat çekti. 

Trump'ın balmumu heykelinin atıldığı çöpün içinde de "yalan haber" ve "kovuldun" yazılı twitter tabelalarla var, yanına bir de "Amerika’yı Yeniden Büyük Yap" (Make America Great Again) şapkası yerleştirdi.

"SEMBOLİK BİR HAREKET"

Müze yetkilileri bu etkinliğin ABD seçimleri öncesi sembolik bir hareket olduğunu belirterek, Trump’ın balmumu heykelini hazırlık önlemi olarak kaldırdıklarını söyledi. 

Reuters, Trump’ın heykelinin muhtemelen başkanlık seçiminden bir süre sonra geri döneceğini bildirdi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN