Alper Gül isimli şahıs boşandığı eşini öldürdü (Çilem Kılıç olayı)

Alper Gül isimli şahıs boşandığı eşini öldürdü (Çilem Kılıç olayı)

Alper Gül isimli şahıs, tabancayla ateş ederek öldürmesinin ardından Kılıç’ın annesi ve komşusunu yaraladı, ardından intihar etti. Çilem Kılıç olayı Twitter’da da geniş yankı uyandırdı.

Oyuncu Mert Fırat, Çilem Kılıç’ın öldürülmeden önce boşandığı şahıs tarafından ölüm tehdidi aldığını yazarak, polisten koruma talep ettiğini ve verilmediğini kaydetti. Çilem Kılıç olayı tüm Türkiye’yi derin üzüntüye boğdu.

ÇİLEM KILIÇ OLAYI NEDİR?
 


İzmir’in Dikili ilçesinde yaşayan Alper Gül, boşandığı eski eşi Çilem Kılıç’ı tabancayla öldürdü. İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre, Alper Gül, üzerindeki tabancayla boşandığı eski eşi Çilem Kılıç'a ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarının ardından adrese gelen sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından Çilem Kılıç’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

ÇİLEM KILIÇ’IN KOMŞUSUNU VE ANNESİNİ DE AĞIR YARALADI

Çilem Kılıç’ı öldürmesinin ardından olay yerinden kaçan Alper Gül, ardından eski eşinin annesi Selime D'nin evini bastı. Gül’ün, burada Selime D. ile evde misafir olan Sibel Y'ye tabanca ile ateş etmesinin ardından komşular, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. 

Alper Gül, kısa bir süre sonra da tabancayla kendisinin vurarak intihar etti. İhbarın ardından eve gelen ekiplerin tespitiyle Gül olay yerinde hayatını kaybetti. Durumu ağır olduğu öğrenilen Selime D., Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi'ne komşuları Sibel Y., de Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Dehşet saçan eski eş Alper Gül’ün cinayetten saatler evvel kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Yapılan paylaşımda, “Sen kiminle dans ettiğini bilmiyorsun. Beni de zerre kadar tanımamışsın. Böyle devam et seni şeytan. Bakalım ne olacak” yazdığı ve 'Bedeli var' isimli bir şarkı eklediği görüldü.

Bunun dışında, Çilem Kılıç’ın cansız bedeni savcının incelemesinin arkasından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

cilem-kilic-alper-gul.jpeg

TWİTTER’DA TT OLDU

Çilem Kılıç’ın öldürülmesi, Twitter’da da geniş yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, Çilem Kılıç etiketiyle tepkisini paylaştı.

İşte o paylaşımlar:

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN