Fox'un 'Kefaret' dizisinde Behzat Ç.'den 'Tahsin Müdür' sürprizi!

Fox'un 'Kefaret' dizisinde Behzat Ç.'den 'Tahsin Müdür' sürprizi!

Çekimleri İstanbul'da başlayan Kefaret dizisinin setinden ilk fotoğraf kareleri geldi. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın başrollerinde yer aldığı 'Kefaret oyuncu kadrosu'nda, Behzat Ç. dizisinden 'Tahsin Müdür' rolüyle bilinen Eray Eserol da yer alıyor.

Fox TV'nin yeni yayın sezonunda diziseverlerin beğenisine sunacağı yapımlardan biri olan 'Kefaret' ile ilgili bilgiler netleşiyor. İki çocuk annesi Zeynep'in hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıklarının konu edildiği dizide, ekranların kült dizisi Behzat Ç.'nin 'Tahsin Müdür' sürprizi yaşanıyor.

KEFARET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapımını 25 Film'in üstlendiği, senaryosunu Mahinur Ergün'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın oturduğu 'Kefaret' dizisi, Fox TV'de izleyenlerle buluşmak için gün sayıyor. Dram türündeki dizinin, kasım ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

KEFARET OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un paylaştığı dizide; Eray Eserol, Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Özütok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi oyuncular yer alıyor.

kefaret-haber-resim-0aaf76fb-9125-4c63-b639-7c9d02e511a7-mpositioned-640x360.jpg

Nurgül Yeşilçay, 'Gülperi' dizisinin ardından 2 yıl sonra ekranlara dönüyor. Uzun zamandır tiyatro oyunculuğu yapan Mert Fırat ise en son 2017 yapımı 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde rol almıştı. Deneyimli oyuncu Yurdaer Okur da geçen sezon 'Kuruluş Osman' dizisinde rol almıştı.

Dizinin sürpriz ismi ise Eray Eserol oldu. 2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde 'Tahsin Müdür' rolüyle diziseverlerin hafızasında yer etmişti. 2019 yılında 4. sezonuyla yeniden çekilen dizi de yer alan Eray Eserol'un kariyerinde Behzat Ç.'nin dışında başka bir dizi ve film projesi bulunmuyor.

KEFARET DİZİSİ KONUSU NE?

Çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul'da başlayan dizide, özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi Zeynep'in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları anlatılacak.

diger-resim-df29e47e-8293-4105-b7fa-2e76d8c17244.jpg

'ERCÜMENT ÇÖZER SAYGI' DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN