Amazon şirketi yazılım mühendisi almak için Türkiye'ye geliyor

Amazon şirketi yazılım mühendisi almak için Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü online internet platformu Amazon, Avrupa'daki merkezlerine eleman alımı için Türkiye'ye gelecek. Yazılım mühendisleriyle gerçekleştirilecek görüşmeler İstanbul'da yapılacak.

Sektörün en büyüklerinden online internet platformu Amazon'da çalışmak isteyenler için fırsat Türkiye'ye geliyor. Amazon yaptığı resmi duyuru ile Avrupa'daki merkezleri için Türkiye'den de yazılım mühendisleri alacağını duyurdu. Şirket tarafından paylaşılan bilgiye göre, iş görüşmeleri 23-27 Ocak 2017’de İstanbul'da yapılacak. Ancak görüşmenin yapılacağı yer henüz netlik kazanmış değil.

OFİS AÇILMAYABİLİR

Ntv televizyonunun internet sitesinde yer alan habere göre Amazon'un Türkiye'den de mühendisler istihdam etmeye başlaması şirketin, yakın tarihte Türkiye'ye yönelik bir genişleme süreci başlatıp başlatmayacağı sorularına da neden oldu. Ancak geçtiğimiz haftalarda ülkemize Almanya üzerinden (Amazon.de) ücretsiz kargo ile ürün yollamaya başlayan Amazon, Türkiye'ye ofis açmadan Almanya üzerinden Türkiye pazarındaki yerini koruyabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN