Amazon böyle çalışıyor

Amazon böyle çalışıyor

E-ticaret devi Amazon, 2013 yılında başlattığı drone ile paket teslim hizmetine ilişkin yeni videolar paylaştı. Videolar çarpıcı ve detaylı...

E-ticaret devi Amazon, 2013 yılında başlattığı drone ile paket teslim hizmetine ilişkin yeni videolar paylaştı. Amazon’dan sipariş verildikten sonra drone ile gönderi hizmeti hakkında detayları net bir şekilde gözler önüne seren görüntüler oldukça çarpıcı. Şirket, ayrıca yeni bir drone modelini de duyurdu.

Videolarda siparişin sonrasında drone’un harekete geçişi, önceden haritada tanımlanmış noktaya uçuşu ve ardından da belirtilen noktaya iniş yapıp paketi bırakışı görülüyor. Bir posta güvercini gibi adeta, tek farkı kutuyu da kendi bırakıp tekrar görev yerine dönüyor.

Amazon tarafından kullanılan drone ile teslim (Amazon Prime Air) hizmeti, dünyada tek değil. Aralarında İsviçre, Avustralya posta hizmetlerinin de bulunduğu çok sayıda başka kargo-posta-e-ticaret şirketinde de benzer hizmetler uygulanıyor.

Haberin devamında Amazon videolarını görebilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN