Fenerbahçe Jorge Jesus ile yollarını ayırdı! Portekizli hocanın yeni durağı herkesi şaşırttı!

Dün akşam Galatasaray'a konuk olarak ezeli rakibine boyun eğer Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erdi. Tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Dün akşam ezeli rakibi Galatasaray'a konuk olarak sahadan 3-0 yenik ayrılan Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile yollarını ayırdı. Portekizli hocanın yeni takımı ise herkesi şaşırttı.

Büyük beklentilerle başladığı sezonda hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, dün akşam ezeli rakibi Galatasaray'ın konuğu oldu. Aslan, karşılaşmayı ligin ilk yarısında olduğu gibi yine 3-0 kazandı. Portekizli teknik adam Jorge Jesus karşılaşmanın ardından basın toplantısına katılmayarak futbolseverlerin tepkisini topladı.

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini bu sezonda dindiremeyen sarı-lacivertli ekip, gelecek hafta Beşiktaş'ın Konyaspor'u mağlup etmesi halinde ligi 3. sırada tamamlayacak.

Bu sezon özellikle derbi maçlarında gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Jesus, Galatasaray derbisinde alınan yenilgi ile Friedel Rausch'un (1980/81) ardından bir sezonda Fenerbahçe'nin başında Galatasaray ile oynadığı iki Süper Lig maçını da gol atamadan kaybeden ikinci teknik direktör olarak tarihe geçti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Kanarya'da Jesus devri sona erdi. Portekizli teknik adamın Suudi Arabistan Milli Takımı ile yıllık 10 milyon eurodan 2+1 yıllık anlaşma sağladığı öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri