Ankara’da feci kaza! Direksiyon hakimiyetini kaybetti, duran araca çarptı

Ankara’da feci kaza! Direksiyon hakimiyetini kaybetti, duran araca çarptı

Ankara’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil, trafiğe kapalı yolda park halindeki araca çarptı. Kazada, 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Gölbaşı yakınlarında meydana gelen kazada, Abdullah Akın yönetimindeki otomobil, ıslak yolda sürücüsünün kontrolünden çıkıp, yol kenarındaki dubaların üzerinden geçerek, trafiğe kapalı alanda park halinde bulunan başka bir otomobile çarptı.  

ankara-kaza1.jpg

"BİR KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR"

Kazada, sürücü Abdullah Akın ile diğer aracın sürücüsü Taner Güngör ve isimleri henüz belirlenemeyen 3 kişi yaralanırken, otomobillerde sıkışan her iki araç sürücüsü de itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.  

Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Kazada ağır yaralanan ve Ankara Şehir Hastanesi'nde tedaviye alınan Abdullah Akın'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.  

“KOLLARI VE BACAKLARI KIRIKTI” 

Kazaya şahitlik eden iş makinası operatörü Elvan Çetin, "Bizim araç bariyerin içindeydi, malzeme indirirken diğer araç dubaları ezerek, bizim araca vurdu. Karşıdan gelen aracın içinde 2 kişi vardı. İki kişi de bizim aracın içindeydi, bir arkadaş da araca binmek üzereydi. Vuran araçtaki kişileri ambulans götürdü, durumları hakkında bilgim yok, bizim arkadaşların kolları ve bacakları kırıktı ama bilinçleri yerindeydi" dedi. 

ankara-kaza2.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN