Cenazeye giderken kaza yapıp hayatını kaybetti

Cenazeye giderken kaza yapıp hayatını kaybetti

Elazığ'da iki otomobil çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden kişinin bir yakınının cenazesine gittiği öğrenildi.

Elazığ'da iki aracın çarpışması neticesinde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazada yaşamını yitiren İbrahim Aydın'ın bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için yolda olduğu belirtildi

Alınan bilgiye göre, Ahmet Aytaç idaresindeki 44 LA 697 plakalı otomobil, Elazığ-Malatya kara yolunun Kelmahmut köyü kavşağında cenaze törenine giden İbrahim Aydın'ın kullandığı 23 EV 278 plakalı otomobil ile çarpıştı.

ARAÇTA SIKIŞTILAR

Kazada her iki sürücü ile Aydın'ın kullandığı araçta bulunan bir kişi yaralandı. Otomobilde sıkışarak ağır yaralanan sürücü Aydın ile yanındaki bir kişi itfaiye ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan İbrahim Aydın, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kazada ölen Aydın'ın bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için yola çıktığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN