Son 2 yılda 258 bisikletli kazalarda öldü

Son 2 yılda 258 bisikletli kazalarda öldü

Bisikletli Yaşam Platformu, son 2 yılda 258 bisikletlinin trafik kazalarında hayatını kaybettiğini açıkladı. Kazaların tamamı araçların bisikletlere arkadan çarpmasıyla meydana geldi.

Bisikletli Yaşam Platformu, son iki senede 258 bisiklet sürücünün trafikte yaşamını yitirdiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, kazaların hepsinin araç sürücülerinin, bisikletlilere arkadan çarpmasıyla yaşandığı belirtildi.

Bisikletli Yaşam Platformu, son iki yılda 258 bisikletlinin trafikte hayatını kaybettiğini ve kazaların tamamının araç sürücülerinin, bisikletlilere arkadan çarpmasıyla meydana geldiğini açıkladı.

SON 1 AYDA 11 BİSİKLETLİ ÖLDÜ

Yapılan açıklamada, İzmir'in Çiğli ilçesinde antrenman yapan Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcusu Zeynep Aslan(32), ters yönden gelen bir kamyonun altında kalarak yaşamını yitirdiği ve Ankara'da ise 19 yaşındaki bisikletçi Umut Gündüz, alkollü bir sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği de hatırlatıldı. Açıklamada, sadece son bir ayda kazalarda ölen bisikletli sayısının 11'e yükseldiği de ifade edildi.

YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de, bisikletiyle alışveriş yapmaya çıkan Sabri Kurnaz'a (78) otomobil çarptı. Kurnaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN