Ankaragücü'nde 5 korona vakası

Ankaragücü'nde 5 korona vakası

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde 4'ü futbolcu 5 kişide koronavirüs tespit edildi. Testi pozitif çıkanlar karantinaya alındı.

Süper Lig'de koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Ligde son olarak başkent temsilcisi Ankaragücü'nde koronavirüse raslanıldı.

Sarı lacivertliler, 4'ü futbolcu olmak üzere 5 kişinin koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Kulüpten paylaşılan açıklamada, "Takımımızın kadrosunda yer alan 4 futbolcu ve 1 teknik heyet personelimize görülen lüzum üzerine yapılan COVID-19 test sonuçları pozitif olarak raporlanmıştır. Testleri pozitif çıkan teknik personel ve futbolcularımızın karantina süreci derhal başlatılmış olup gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Futbolcu ve teknik personelimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

HATAYSPOR MAÇI ERTELENMİŞTİ

Atakaş Hatayspor’da 19 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından maç erteleme kararları sürüyor. Ligin 5’inci haftasında Atakaş Hatayspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasındaki karşılaşmanın ertelendiğini duyurulurken, 6’ncı haftadaki MKE Ankaragücü maçı için de erteleme kararı geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN