Kasımpaşa'da maç öncesi 2 futbolcu pozitif çıktı

Kasımpaşa'da maç öncesi 2 futbolcu pozitif çıktı

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da, bu akşam oynanacak Göztepe maçı öncesi 2 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da 2 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Kulübün resmi Twitter sayfasından paylaşılan açıklamada, "Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. olarak tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve kulüp destek ekibimize her hafta rutin uyguladığımız koronavirüs testlerin neticesinde, 2 oyuncumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Lacivert beyazlılar, Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında bu akşam saat 20.00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İzmir ekibi Göztepe'yi ağırlayacak.

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde de 4'ü futbolcu 5 kişide koronavirüs tespit edildi. Testi pozitif çıkanlar karantinaya alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN