Ankaragücü'nün transfer yasağı kaldırıldı

Ankaragücü'nün transfer yasağı kaldırıldı

Sezon başından beri transfer yasağı bulunan Ankaragücü'ne müjdeli haber geldi. Futbolcu Anton Putsila ile anlaşmaya varan sarı-lacivertli kulübün transfer yasağı cezası kaldırıldı.

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün transfer yasağının kaldırıldığı açıklandı.

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, sosyal medya hesabından transfer yasağının kaldırıldığını şu sözlerle açıkladı: "Sevgili Ankaragüçlüler, tranfer yasağını şu an tamamen kaldırdık. Tüm camiamıza armağan olsun."

PUTSILA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Bugüne kadar olan tüm dosyalarda futbolcularla karşılıklı olarak anlaşan Ankaragücü yönetimi, SSK ile de borçları yapılandırdı.

Ankaragücü yönetimi, futbolcu Anton Putsila ile de karşılıklı sağlanan anlaşmanın belgesini de FIFA'ya iletti. FIFA'nın anlaşmayı onayladığı yazıyı kulübe göndermesi sonrası da transfer yasağı kalkmış oldu. Ankara temsilcisi, transfer için ön görüşme yaptığı futbolcularla masaya oturacak.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, transfer yasağını kaldırmak için bugüne kadar yapılan çalışmalar ve toplam borç durumuyla ilgili önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyecek.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN