Beşiktaş, Sergen Yalçın'ı resmen duyurdu

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ı resmen duyurdu

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi.

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe'ye deplasmanda 2-1 mağlup olarak son 5 maçta 4. yenilgisini alan Beşiktaş'ta gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrilmişti.


Gazetemiz yazarı Bülent Tuncay, KARAR TV'de yayınlanan Topsuz Alan programında, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan teknik direktör Sergen Yalçın'ın, Beşiktaş ile anlaşacağını geçtiğimiz hafta dile getirmişti.

Siyah-beyazlı yönetim, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan teknik direktör Sergen Yalçın ile 1,5 yıllığına el sıkıştı. Anlaşma, TFF'ye de bildirildi.

Rizespor ile deplasmanda oynanacak maçta siyah-beyazlıların teknik direktörü olarak kulübede yer alacak 47 yaşındaki çalıştırıcı için, yarın saat 19.03'te Vodafone Park'ta taraftara açık imza töreni düzenlenecek.

20-01/29/epcujwvw4aafxxc.png

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından da, "Hoş geldin Sergen Yalçın #ÇünküSen dünden yarına" mesajı paylaşıldı.

20-01/29/2020-01-29_193046.jpg

TARAFTARLAR ÇOK İSTEMİŞTİ

Beşiktaş taraftarları, son Erzurumspor maçında alınan yenilginin ardından Abdullah Avcı'yı istifaya davet ederken 'Sergen Yalçın' lehine tezahüratta bulunmuştu.

Sergen Yalçın, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'u çalıştırdığı dönemde, ligin 32. haftasında Beşiktaş ile karşılaştıkları mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, "Bir gün kavuşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

20-01/27/6e433740b0aec9385ac806eb054651c5.jpg

10 SEZON BEŞİKTAŞ'TA FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ın altyapısında yetişen Sergen Yalçın, 10 sezon siyah-beyazlı formayı giymişti. 2009 yılında futbol hayatını noktalayan Beşiktaş efsanesi; Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da da forma giymişti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN