Anlık Sincan seçim sonuçları: 2019 Sincan Cumhur İttifakı Millet ittifakı oy oranları

Anlık Sincan seçim sonuçları: 2019 Sincan Cumhur İttifakı Millet ittifakı oy oranları

Ankara Sincan yerel seçim sonuçları, mevcut başkan Murat Ercan oy oranı anlık veriler ile güncellenen sayfamız Karar.com'da. 31 Mart Sincan'da AK Parti Murat Ercan, İYİ Parti ise Mehmet Arslan ile seçime girdi. Türkiye son yılların en kritik seçimlerinden birisi için sandık başında. 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlarını belirlemek için milyonlarca seçmen sandığa gitti. Ankara seçimlerin en kritik noktalarından birisi. MHP'nin de desteklediği AK Parti adayı mevcut başkan Murat Ercan ne kadar oy aldı? İYİ Parti adayı Mehmet Arslan'ın oy oranı ne? 31 Mart Sincan seçim sonuçları, Sincan'da partilerin aldığı oy oranları anlık verilerle Karar.com seçim 2019 sayfasında.

Yerel seçim maratonuna giren Türkiye, sandık başına gitti. Sincan seçim sonuçları, 2019 partilerin aldığı oy oranları, AK Parti İYİ Parti oy tablosu anlık olarak karar.com'da. 31 Mart'ta Sincan seçimlerinde AK Parti Murat Ercan, İYİ Parti ise Mehmet Arslan ile seçime girdi. Türkiye genelinde milyonlarca seçmenin sandığa gittiği 31 Mart yerel seçimlerinde gözler Ankara'da. En kritik noktalardan birisi olan Ankara'da ilçe belediye başkanlığı seçimleri de büyük önem taşıyor. Sincan'da AK Parti ve İYİ Parti adaylarını CHP, MHP ve HDP destekleyecek. 31 Mart Sincan AK Parti İYİ Parti oy oranları, 2019 Sincan seçim sonuçları anlık verilerle güncellenen Karar.com'da.

Yukarıdaki linkten tüm il ve ilçeleri olduğu gibi Sincan yarışını da dakika dakika takip edebilirsiniz.

SİNCAN SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

19-03/31/sincan.png

24 Haziran'da Sincan'da AK Parti yüzde 53.1, MHP yüzde 17.4, CHP yüzde 13.3, İYİ Parti yüzde 10.6, HDP yüzde 3.8 oranında oy aldı. Seç sonuçlarına bakıldığında, 31 Mart'ta AK Parti adayının zafere çok yakın olduğu görülüyor.

AK PARTİ SİNCAN ADAYI MURAT ERCAN KİMDİR?

Murat Ercan, 1974 yılında Kırşehir'in Mucur İlçesi'nde doğdu. Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında Yüksek Lisans programını tamamladı. Murat Ercan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı komisyonlarında görev aldı.

19-03/31/murat-ercan.jpg
AK Partili Murat Ercan, Sincan Belediye Başkanlığını bir dönem daha sürdürmek istiyor

Mahalle Komisyon Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığında ve AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yaptı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ise AK Parti Sincan Belediye Meclis Üyesi seçildi. Ercan, evli ve 3 çocuk babası.

YAVAŞ: SEÇMENİN İRADESİ EN BÜYÜK İRADEDİR

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, oyunu Çukurambar semtindeki Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesinde "Cumhuriyet katı" olarak adlandırılan 2. kattaki 4297 nolu sandıkta kullandı. 

Oy kullanacağı okula eşi Nursen ve kızı Armağan ile gelen Yavaş, kontrol için nüfus cüzdanlarını görevlilere verdi. Yavaş ailesi, yapılan kontrolün ardından oylarını kullandı. 

19-03/31/20190331_2_35741260_43151853.jpg

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Mansur Yavaş, sonucun Ankaralı hemşehrilerine hayır getirmesini diledi. 

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖZHASEKİ OYUNU KULLANDI

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki eşi Neşe Özhaseki ve kızı Zeynep Özhaseki Yurt ve damadı Mehmet Salih Yurt ile Yenimahalle ilçesindeki Sofuoğlu İlkokulu'na geldi. 

19-03/31/20190331_2_35740926_43150867.jpg

Kayıtlı olduğu 1031 numaralı sandığa giden Özhaseki, "hayırlı olsun" diyerek oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Özhaseki, bugün ülke için güzel bir gün olacağını söyledi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN