Arda'dan Elabdellaoui tepkisi: Sağlık çalışanıysanız fotoğraf çekmezsiniz

Arda'dan Elabdellaoui tepkisi: Sağlık çalışanıysanız fotoğraf çekmezsiniz

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan, yılbaşında yaralanan Omar Elabdellaoui'nin fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasına tepki gösterdi: Bir hasta gördüğümüzde, sıkıntılı olan birini gördüğümüzde ne yaparız? Sağlık çalışanıysanız damar yolu açarsınız, elini tutarsınız, başını okşarsınız… Geçmiş olsun dilersiniz; ama fotoğrafını çekmezsiniz.

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Arda Turan yılbaşında havai fişek patlatırken yaralanan Omar Elabdellaoui'nin fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasına tepki gösterdi.

Arda'nın Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar şöyle:

“Açıkçası zor şartlarda sahaya çıktık. Omar’ın maalesef talihsiz bir olay başına geldi. Hayat bize bazen ne kadar kontrolümüzde olmadığını her fırsatta gösterse de biz bunu anlamakta zorluk çekiyoruz. Bu yaşanan olay, bize birçok ders veriyor. Kardeşimize tekrardan geçmiş olsun diliyorum. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde yaşamına dönebilir. Sonrasında da inşallah mesleğine dönebilir. Dualarımız onunla.

"SOSYAL MEDYANIN BU HALİ BİZİ DUYGULARDAN UZAKLAŞTIRDI"

Omar’ın olaydan sonra bir fotoğrafı yayınlandı. Bir hasta gördüğümüzde, sıkıntılı olan birini gördüğümüzde ne yaparız? Sağlık çalışanıysanız damar yolu açarsınız, elini tutarsınız, başını okşarsınız… Geçmiş olsun dilersiniz; ama fotoğrafını çekmezsiniz. Ailesi var, sevdikleri var… Artık sosyal medyanın bu sanal hali bizi bütün gerçek duygulardan uzaklaştırdı. Bu olan olay bizi derinden yaraladı. Kardeşimizi bu şekilde görmek, bu şekilde gösterilmesi… Birazcık insanların vicdanına bırakıyoruz bazı şeyleri. İnsan yaşamına, insana saygı… Takım arkadaşınız bazen eşinizden, çocuğunuzdan daha fazla gördüğünüz bir insan oluyor. Kardeşten de öte oluyor. O yüzden bunu dile getirmek istiyoruz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN