Galatasaraylı Omar Elabdellaoui’nin yüzü nasıl oldu? Sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi

Galatasaraylı Omar Elabdellaoui’nin yüzü nasıl oldu? Sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi

Galatasaray’ın yıldızı Omar Elabdellaoui'nin yüzü, havai fişek kazasının ardından çok kötü bir hâle gelmişti. Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Başkan Cengiz, kötümser olunmaması gerektiğini belirtti.

Görme problemi yaşadığı belirtilen ve bir gözü diğerine göre daha kötü durumda olduğu öğrenilen GalatasarayOmar Elabdellaoui’nin yüzünün sitedeki bir sağlık çalışanı tarafından sosyal medyada paylaşılmasına çok sinirlenen Abdurrahim Albayrak, bu işin takipçisi olacaklarını söyledi.

OMAR ELABDELLAOUİ’NİN YÜZÜ NASIL OLDU?

Omar Elabdellaoui’nin görme kaybı ihtimalinin olduğu belirtilirken, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, yıldız futbolcunun tedavisinin devam ettiği hastane önünde açıklamalarda bulundu.

Sitenin ambulansından bir kişinin, Omar Elabdellaoui’nin yüzünün fotoğrafını çektiğini, başına gelen bu talihsiz kazayı sosyal medyada paylaştığını kaydeden Albayrak, yıldız futbolcularının 3 tane çocuğu olduğunu, 30 milyon Galatasaray taraftarı bulunduğunu, dostları ve ailesi olduğunu anımsatarak, ‘Nasıl bir vicdan bu? Ayıp değil mi, günah değil mi? Bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. ifadelerini kullandı.

q1a5701.jpg

OMAR ELABDELLAOUİ KÖR MÜ OLDU?

Omar Elabdellaoui’nin doktoru Prof. Dr. Vedat Kaya, bir gözde daha çok olmak üzere 2 gözde de yaralanmanın söz konusu olduğunu ancak şu anki durumun bir önceki güne göre daha iyi olduğunu kaydederek, medikal tedavisinin devam ettiğini belirtti.

Tekrardan bir müdahale gerekebileceğini vurgulayan Kaya, değerlendirmelerin ardından planlamayı düşündüklerini aktararak, şu an için görme yetisi olduğunu ancak ilerleyen zamanlar için bir şey söylemenin bağlayıcı olabileceğini anlattı. Hastanelerinde en iyi teçhizatlara sahip olduklarını aktaran Kaya, şu an için görme yetisi olduğunu ancak ileriki dönemde gidişatın olacağına dair bir şeyler söylemenin zor olduğunu ifade etti. Ufak bir lekeden olayı görmenin değişebileceğini, ertesi gün o lekenin temizlenmesi durumunda arta da bileceğine dikkati çeken Kaya, burada termal kimyasal bir yanık olduğunu ve tedavi uygulayacaklarını bildirdi.

"BİLİNCİ AÇIK, DOKTORLARA YANIT VEREBİLİYOR"

Omar'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Abdurrahim Albayrak, "Omar'ın elinde havai fişek patlamıştı. Hocamızla beraber hep başındayız. Tam net bir şey ortaya çıksın diye, tam net bulgulara ulaşalım diye tüm doktor arkadaşlarımız burada. Allah'ın izniyle bir gözlerini açsın, netice ortaya çıkacak. Bunu doktorları daha iyi açıklar, yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Gözlerinin içi yıkanacak şimdi. Daha sonra ileri tetkikler yapılacak. Kendisi konuşuyor, doktorlara yanıt verebiliyor. 2020 nasıl şanssız bir yıl olduysa, Galatasaraylılar son dakikada da böyle şanssız bir olay yaşadı. Allah beterin beterinden korusun diyelim. Bilinci açık, ben de konuştum kendisiyle, 'Çok teşekkür ediyorum' dedi. Ailesine de kulüpten arkadaşlar yardımcı oluyor. Kulüp olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. İçimiz yanıyor, içimize bu akşam ateş düştü. Yoğun bakımın içerisinde hep beraber yılbaşını kutladık" diye konuştu.

img-7102.jpg

OMAR ELABDELLAOUİ’NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Havai fişek kazasının arkasından çocuklarını eğlendirmek isteyen bir babanın yaşadığı talihsiz bir olay çıktı. Biri down sendromlu olan 3 çocuğunu yılbaşından mutlu etmek için ailesiyle birlikte bir araya gelen Norveçli yıldız futbolcu Omar Elabdellaoui, havai fişeklerin çocuklara doğru gitmesine engel olmak için kendisini ateşe attı.

Galatasaray camiası ise yeni yıla maalesef hastanede girmiş oldu. Elinde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui’nin yüzü tanınmayacak hâle gelirken, yıldız futbolcu acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Yaralarından dolayı görme problemi yaşayan 29 yaşındaki Omar Elabdellaoui, çocuklarının isteği üzerine aldığı havai fişekleri Büyükçekmece’deki villasında patlatmak istedi.

Saatler 21:30’u gösterirken yaktığı havai fişeklerden biri elinde patlayan Omar Elabdellaoui’nin yüzünde ve gözünde ciddi yanmalar meydana geldi. Aile içinde yaptığı kutlamada az kişi olmasından dolayı büyük panik yaşandığı belirtildi. Ambulansla birlikte Bahçelievler’deki özel hastaneye kaldırılan Omar Elabdellaoui’nin durumunun ciddi gözüktüğünden dolayı burada operasyon yapılmadı ve sarı-kırmızılıların sponsor hastanesine sevk edildi.

Teknik direktör Fatih Terim, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve takım kaptanı Arda Turan da gece yarısı hastaneye koşarak Omar Elabdellaoui’nin durumunu yakından takip etti.

OMAR’IN YAŞADIĞI OLAY DÜNYA MANŞETLERİNDE

Omar Elabdellaoui’nin yaşadığı talihsiz olay, dünya basınında da geniş yankı uyandırdı. İngiliz basını üsücü kazayı, ‘Büyük şok’ başlığıyla verirken, Yunanistan ekibi Olympiakos’ta kaptanlığına kadar yükselen Omar Elabdellaoui için Yunan ekibi ve medyası da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Omar Elabdellaoui’nin ülkesi Norveç'te de büyük şok yaşandı.

BAŞKAN CENGİZ’DEN AÇIKLAMA

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Omar Elabdellaoui’yi ziyaret ettiği hastane çıkışında yaptığı açıklamada, futbolcusunun moralinin oldukça iyi olduğunu belirterek, darbe aldığını, çocuklarını korumak için böyle bir olayın yaşandığını bildirdi. Omar Elabdellaoui’nin durumunda iyiye doğru bir gidiş olduğunu aktaran Cengiz, umudun hiç kesilmemesi gerektiğini vurgulayarak, 1-2 hafta beklenmesi gerektiğini söyledi.

img-7108.jpg

OMAR ELABDELLAOUİ’NİN ÇOCUKLARI EVLATLIK MI?

Omar Elabdellaoui’nin çocukları evlatlık değil öz evlatlarıdır…

Omar Elabdellaoui, Olympiakos'ta top koştururken ülkesi Norveç’te yayın yapan bir televizyon kanalında verdiği röportajında, oğlu İbrahim’in doğduğunda çok iyi hissettiğini kaydederek, annesinin karnındayken down sendromlu olduğunu öğrendiklerini açıklamış.

Bundan dolayı çok korktuğunu kaydeden Omar Elabdellaoui, bununla ilgili bulduğu tüm kitapları okuduğunu, hastane odasında mavi bir balon gördüğünü ve bunun ardından çok ağladığını ifade etti. Oğlu daha sonra küçükken Epilepsi'nin bir türü olan Infantile Spasm olduğunun belirlendiğini kaydeden Omar Elabdellaoui, ilaçla tedavi sürecine başlandığını, bu durumun eşi ve kendisi için çok zor geçtiğini aktararak, sakin kalıp ve sonsuz sevgilerini İbrahim'e vermeye çalıştıklarını anlattı.

TAKIM ARKADAŞLARINDAN MORAL

Omar Elabdellaoui’nin takım arkadaşları, bir an olsun onu yalnız bırakmadı ve sarı-kırmızılı futbolcuların neredeyse tamamı, Omar’ı hastanede ziyaret ederek ona moral verdi. 

Galatasaray Antalyaspor maçı saat kaçta başlayacak? Aslan liderliğini korumak için sahadaGalatasaray Antalyaspor maçı saat kaçta başlayacak? Aslan liderliğini korumak için sahada

 

Roma'da havai fişekler yüzlerce kuşun ölümüne neden olduRoma'da havai fişekler yüzlerce kuşun ölümüne neden oldu

 

Terim'den Omar açıklaması: Bizim için çok kıymetliTerim'den Omar açıklaması: Bizim için çok kıymetli

 

Elinde havai fişek patlayan Galatasaraylı Elabdellaoui'nin doktorlarından ilk açıklamaElinde havai fişek patlayan Galatasaraylı Elabdellaoui'nin doktorlarından ilk açıklama

 

Son dakika! Elinde havai fişek patlayan Galatasaraylı Omar'dan kötü haberSon dakika! Elinde havai fişek patlayan Galatasaraylı Omar'dan kötü haber

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN