Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı'nda bayrak değişimi

Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı'nda bayrak değişimi

Saadet Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı'na partinin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 32 yaşındaki Ömer Faruk Yazıcı getirildi.

Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı'nda bayrak değişimi yaşandı. 32 yaşındaki Ömer Faruk Yazıcı İstanbul İl Başkanı oldu.

Saadet Partisinden yapılan açıklamada, İstanbul İl Başkanlığına, partinin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı'nın getirildiği bildirildi.

Açıklamda, "Bugüne kadar il başkanlığı yapan Abdullah Sevim'e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

ÖMER FARUK YAZICI KİMDİR?

İş insanı, Medya, Tanıtım. 1988 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. Ortaöğrenimini Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümünde okudu.

Özel sektörde ve kamu projelerinde çeşitli alanlarda danışmanlık ve yöneticilik yaptı. Halen, kurucusu olduğu medya ve yapım şirketinde yöneticilik yapmaktadır. Lise yıllarında Milli Gençlik Vakfı teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulundu.

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı olarak 2011-2018 yılları arasında sırasıyla Tanıtma Başkanlığı, Ortaöğretim Başkanlığı ve Üniversiteler Başkanlığı görevlerinde bulundu.

2011 yılında Saadet Partisi Gençlik Kollarında Genel Başkan Yardımcılığı, Tanıtma Başkanlığı yaptı.

2018’den bu yana Saadet Partisi Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Ömer Faruk Yazıcı, evli ve 1 çocuk babasıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN